Termékajánló

TOP termékek

Látogató számláló

0
0
7
4
2
7
7

Hírek

2013.12.30 14:00
Jövőre is igénybe lehet venni az 50000 forintos állami támogatást

Minden vállalkozó felhasználhatja a pénztárgép cseréhez nyújtott állami támogatást aki jogosult rá, függetlenül attól, hogy mikor helyezik üzembe az új készülékét.

Az állami támogatást idáig csak olyan pénztárgépek megvásárlásához lehetett felhasználni, melyeket 2013 december végéig élesítenek. A kormány most eltörölte ezt a határidőt, tehát ezentúl azok is igénybe vehetik majd a kedvezményt akiknek csak a jövő évben helyezik üzembe a készülékét a forgalmazók.

Mivel december végéig a pénztárgépek kevesebb, mint öt százalékát kötötték össze a NAV szerverivel, a jogosultak többsége önhibáján kívül elesett volna a támogatástól, ha nem változtatják meg az időpontot.

A Nemzetgazdasági Minisztérium a határidő mellett az online pénztárgépekhez kapcsolódó mobil csomagok árait is megváltoztatta. A kiskasszák tulajdonosainak ezentúl egységesen havi 1500, a pénztárgépes rendszereket üzemeltetőknek pedig 2500 forintot kell majd fizetniük az adatok továbbításáért a NAV szerverei felé.

Azok, akik cégünktől rendeltek online pénztárgépet és kaptak állami támogatást, természetesen jövőre is kedvezményes áron vásárolhatják majd meg készülékeiket. A hatósági ár bevezetése miatt pedig a korábbi havidíjnál ötszáz forinttal kevesebbet kell majd fizetniük a mobil szolgáltatáscsomagért az ügyfeleinknek.

Webáruház készítés