Termékajánló

TOP termékek

Látogató számláló

0
0
7
6
3
7
2

Termék részletek



CAS CL5000J rendszermérleg

CAS CL5000J rendszermérleg
  • CAS CL5000J rendszermérleg
Ár: 215 000 Ft+ÁFA
Akár hatezer árucikk adatait is tárolhatja a CAS rendszerbe köthető digitális mérlegének,
a CL5000J-nek a memóriájában. A termékek azonosítását megkönnyítő öntapadós címkéket készítő
modellt többek közt nagyáruházak, élelmiszerüzletek, zöldségesek és húsboltok számára ajánljuk.
  • A termékek árát euróban is megmutató CAS CL5000J memóriájába 6000 árucikk és 1000 összetevő programozható. A mérleg tizenöt kilogrammig, szinte grammra pontosan mutatja meg a termékek súlyát, rendelkezik "tára" funkcióval, a nagyméretű és jól olvasható LCD kijelzője pedig az összes lényeges információ mellett reklámüzenetek megjelenítésére is alkalmas.

    A készülékkel a lemért termékek nevét, súlyát, vonalkódját és egyéb jellemzőit egyaránt tartalmazó, testre szabható matricákat is létrehozhat. A címkéket egy csendes és gyors hőnyomtató segítségével készíti el, melynek a fenntartási költsége rendkívül alacsony, a papírkazettája pedig könnyen cserélhető. A mérleghez ráadásul ajándékba adunk egy olyan, matricák és billentyűzet kiosztások tervezésére és gyűjtők programozására is használható szoftvert, melynek a kezelése könnyen elsajátítható.

    Ez a megbízható és intelligens mérleg a soros vagy az ethernet portján keresztül, az áruházi számítógépes rendszerekkel és a pénztárgépekkel egyaránt összeköthető, de önállóan is képes a részletes forgalmi jelentések elkészítésére. A készülék hosszú élettartalmát rozsdamentes acélból készült tálcája és vízálló fóliabillentyűzete garantálja.
Webáruház készítés